Creatieve proeverij

Workshops Creatieve proeverij, ontdekken van verschillende creatieve materialen en vaardigheden.

Creatieve proeverij

Samen gaan we op een creatieve ontdekkingsreis, verf, krijt, ecoline, stempelen (maken en vaardigheden leren), mixen van materialen en vooral spelen en genieten. Dit alles onder het genot van een drankje en hapje inc.

Ik geef een demonstratie van diverse schildertechnieken en laat zien hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Zaterdag 20 April van 9:30 / 12:30 workshop van 3 uur

Kosten: € 49 euro p.p incl. alle materialen zoals krijt, ecoline, acrylverf, papier, koffie & thee en lekkers. Aanschaf van doek is mogelijk in het Atelier kostprijs afhankelijk van grootte doek.

Dagworkshop geef ik van 10.00-16.30 uur en zijn geschikt voor iedereen die wil creatief creëren en ontdekken;

Creatieve proeverij

Rond 15:00 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen. Natuurlijk ben je vrij om daar in iets persoonlijks te delen.

Kosten: € 89 p.p. voor een hele dag incl. btw, en alle materialen, acrylverf, acrylverf papier, schildersdoek 40x50cm, koffie, thee, lunch. Extra kosten als je op een groot doek wilt.


Eigen datum kiezen kan ook, als je tenminste 4 deelnemers bij elkaar hebt. Dan kun je kiezen tussen een workshop van 3 uur (€ 49 euro p.p.) incl. acrylverf, papier, koffie, thee, lekkers of hele dag (€ 89 p.p.). Incl. acrylverf, acrylverfpapier en doek 40x50cm, koffie, thee, iets lunch. 


CONTACT

    * Verplicht veld