Intuïtief en vrij schilderen

Het om het proces van Intuïtief en vrij schilderen van binnen uit; los komen van denken, van hoe het hoort en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet/ hoort

Spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten en verdwijnen in het moment! Met verschillende materialen kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is. Verkennen en ontdekken, loslaten en opbloeien. Heerlijk in mijn atelier of buiten op het terras. Het gaat hierbij niet om artistiek zijn maar om authentiek zijn. Loslaten is het toverwoord. Jezelf de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen.

intuïtief schilderen op een schildersdoek

Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat, maar om de ervaring.

De workshops geef ik van 10.00-16.30 uur en zijn geschikt voor iedereen die wil schilderen vanuit intuïtie;

Ik geef een demonstratie van diverse schildertechnieken en laat zien hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

intuïtief schilderen met verschillende materialen

Rond 16.00 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan en delen we de processen. Natuurlijk ben je vrij om daar in iets persoonlijks te delen


Kosten: € 89 p.p. voor een hele dag incl. btw, en alle materialen, acrylverf, acrylverf papier, schildersdoek 50x50cm, koffie, thee, lunch.

Eigen datum kiezen kan ook, als je tenminste 4 deelnemers bij elkaar hebt. Dan kun je kiezen tussen een workshop van 3 uur (€ 49 p.p.) incl. acrylverf, papier, koffie, thee, lekkers. of hele dag (€ 89 p.p.). Incl. acrylverf, acrylverfpapier en doek 50x50cm, koffie, thee, lunch. 


CONTACT intuïtief en vrij schilderen

    * Verplicht veld