Kids Workshops

Kinderen barsten van de Creativiteit

Vind je het leuk om met je handen te werken? Creatief bezig te zijn en iets creatiefs te knutselen of te schilderen? In het atelier kom je in aanraking met allerlei verschillende materialen om te ontdekken en mee te spelen. Het is hartstikke leuk om dit samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen.

Kinderen barsten van de creativiteit en fantasie, daarom is een creatieve kinderworkshop zó leuk voor kinderen!


Een workshop vol creativiteit, gezelligheid, begeleiding wat lekkers en limonade. Je gaat naar huis met een eigen creatie en een mooie herinnering.

Aanbod Kinderworkshops

Kerst workshop Kersttaart maken
13 december woensdagmiddag 15:30/16:45 VOL
Inclusief limonade en lekkers.

PaintParty

Wil jij jouw feestje kunstzinnig vieren met jouw vrienden? Met een echte schildersezel, verf en palet. Dan is dit misschien echt iets voor jou en kom naar Atelier Linda. Gooi die kunstzinnigheid eruit en maak jouw masterpiece!

Huisdier schilderen

Wat is er leuker dan je eigen of je favoriete dier te schilderen. Samen gaan we een geweldige creatieve creatie maken. Die we na het drogen met acryl(verf) stiften gaan accentueren waardoor jou creatie helemaal af zal zijn.

Handlettering

Handletteren is het tekenen van letters. Je eigen kaarten of poster A4 formaat maken voor in een lijstje als creatieve herinnering aan je party. Met verschillende kleuren, technieken zoals stift of waterverf en ecoline. In deze workshop kan je spelen en ontdekken met Letters. Zo kan je alle fantasie en creativiteit die je in je hebt hun laten gaan.

Workshops Creatieve proeverij

Ontdekken van verschillende creatieve materialen en vaardigheden.

Samen gaan we op een creatieve ontdekkingsreis, verf, krijt, ecoline, stempelen (maken en vaardigheden leren), mixen van materialen en vooral spelen en genieten.

Dromenvanger

In deze creatieve workshop ga je met een ring een dromenvanger maken. De ring gaan we met mooie stoffen en of garen omwikkelen. Daarna maken we een web in de ring en versieren deze met mooie kralen, veren, schelpen en vele andere materialen die worden aangeboden. Je gaat naar huis met een prachtige eigen creatie.

Wij hebben nog veel meer creatieve kinderworkshops. Je kan denken aan kleien, je eigen taart maken en pimpen met glitters en stof, muizenhuis maken, van eierdoosjes dieren maken en graffiti. Heb jezelf een idee of vragen overleg wij denken graag mee!


Tijdstip : ….
Kosten: vanaf 11,50 euro
Locatie : Prinsenweg 30A, 3862 PW Voorthuizen


Eigen datum en tijdstip of idee kiezen kan ook, als je tenminste 4 deelnemers bij elkaar hebt.

Wat is allemaal inbegrepen?
– Materialen
– Limonade en wat lekkers
– Voor de jarige een kleinigheidje
– Deskundige begeleiding bij de workshop

AANMELDEN KINDERWORKSHOP .
Voor meer info kun je ook bellen op 0630 591 893

    * Verplicht veld